KUNSTLAB ZACHT

KUNSTLAB ZACHT


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

KUNSTLAB ZACHT

iCOON Hoek van Holland, museale kunstruimte voor minimalistische kunst & design, is gevestigd aan de Badweg 1B van Hoek van Holland. Prachtig ingeklemd tussen de nieuwe Waterweg en de Noordzee ligt deze voormalige munitiebunker (van het type FL246, gebouwd in 1943 en onderdeel van de Atlantikwall) in een stuk duin van ruim 3000 m2 groot onderdeel van het Voorduin. Zowel de bunker als het duin zijn gemeentelijk monument.

Kom dit weekend naar iCOON met de installatie van het kunstlab ZACHT .De 4 kunstenaars/ontwerpers zijn The New Raw, Ivo Schouten, Tineke Bruijnzeels en AKMAR. Elk weekend zijn er n of twee van hen aanwezig om te experimenteren met een specifiek materiaal en de impact ervan.

Het kunstlab is een experiment van deze makers die op locatie onderzoeken hoe ze met hun materiaal en vormtaal de akoestiek van iCOON op een bijzondere manier kunnen verzachten. Zij onderzoeken de invloed en het effect van water en licht, gerecyceld plastic, papier en vilt, hout en wol en maken een voorstel voor een structurele oplossing.Het beste voorstel wordt naar verwachting uitgevoerd.

De expositie is te zien t/m 8 september. Lees meer over de werken van de 4 kunstenaars/ ontwerpers op de website.

Foto: Joyce Huis

 Bezoek www.icoonhvh.nl

KUNSTLAB ZACHT
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.