AiiiR X Atrium City Hall

AiiiR X Atrium City Hall


-advertentiepositie-



Tussen 25 oktober t/m 1 december 2024 wordt op vrijdag t/m zondag wordt voor het eerst het monumentale Stadhuis omgetoverd tot een 360-spektakel. Het 45 meter hoge gebouw wordt vanuit het Atrium Den Haag als één groot projectiedoek gebruikt omlijst met een spannend verhaal met livemuziek met de show AiiiR X Atrium City Hall.

AiiiR creëert spektakels door filmische verhalen, livemuziek en interactie te combineren. Wij zijn een collectief van kunstenaars en wetenschappers die originele live shows creëren. Van script tot productie tot uitvoering. AiiiR creëert een nieuw verhaal voor elke locatie, waarbij een verband wordt gelegd tussen artistieke creatie, het gebouw en elementen van zijn geschiedenis en toekomst, in een moderne context.

Voor de eerste keer ooit wordt het monumentale Atrium Den Haag (Stadhuis) getransformeerd tot een 360-graden spektakel. Met een hoogte van 45 meter verandert Atrium Den Haag in een indrukwekkend projectiedoek, met een meeslepend verhaal en live muziek.

Wat is werkelijkheid? En wat is een droom? Rondom deze vraag wordt het publiek de hoofdrolspeler in een nieuwe show die je uitnodigt in een visueel verbluffende en surrealistische versie van de stad Den Haag.

De soundtrack wordt live uitgevoerd, met originele muziek die zowel atmosferisch als elektronisch is, met klassieke invloeden.

Net zoals men niet begrijpt hoe dromen zich ontwikkelen, kan de show verschillende richtingen inslaan, afhankelijk van de interactie van het publiek.

In een landschap van middelmatige immersieve ervaringen geloven wij dat het mogelijk is om een sterke show te maken. Als zeer gedreven team hebben we het scenario, de muziek, de visuals, de kostuums en het podiumontwerp gemaakt om één te worden, en we zijn enthousiast om voor te stellen waar we vele maanden aan hebben gewerkt.

AiiiR
In de geest van multidisciplinariteit is AiiiR een team van getalenteerde ontwerpers, muzikanten, architecten en producenten. Opgericht door de Broers Roelandt, is de convergentie van verschillende disciplines onze drijvende kracht: het scenario, de visuals, de muziek, de manier waarop we onze bezoekers willen verwelkomen en de productie.
Eerdere shows waren onder andere in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, Centraal Station, Koninklijk Museum voor Schone Kunsten en Havenhuis van Zaha Hadid in Antwerpen, België, de Royal Aviation Hall in Brussel, het treinstation van Luik in Santiago Calatrava en het Atrium Den Haag met hun show IIImagine X Atrium City Hall.

 Bezoek atriumcityhall.nl

Foto: AiiiR X Atrium City Hall
Foto: AiiiR X Atrium City Hall