Autospeurtocht Water en Molenlanden

Autospeurtocht Water en Molenlanden


-advertentiepositie-



Deze autospeurtocht is een mini-roadtrip van ongeveer 62km door het Groene Hart. De autospeurtochten zijn bedoeld voor jong en oud en je kunt zelf kiezen wanneer je deze gaat rijden. Er zijn meerdere startpunten op de route en het is altijd een gesloten ronde, zodat je weer uitkomt bij het startpunt.
Je ontvangt een uitgebreide beschrijving van de route, de startpunten en andere bezienswaardigheden. De tocht leidt je langs verschillende plekjes waarvan je niet wist dat ze bestaan. Het is een aangename, ontspannende en leerzame manier om de prachtige omgeving te ontdekken. Zowel met als zonder kinderen is er onderweg van alles te beleven en te ontdekken.

Aan de route liggen locatiepunten (bezienswaardigheden). Sommige zijn een startpunt. Hier stop je steeds even om wat vragen te beantwoorden. In de gehele route zijn 20 vragen opgenomen en de antwoorden zijn in de directe omgeving te vinden of op te zoeken. Met de goede antwoorden vul je de schatkist. De winnaar van de schatkist wordt na iedere maand bekend gemaakt.
Vergeet onderweg niet te genieten van een terras, picknick of van de talloze mogelijkheden voor een korte of uitgebreidere wandeling. Je komt diverse gelegenheden tegen om ook bij regenachtig weer een drankje, hapje of lunch te bestellen.

 Bezoek www.autospeurtocht.nl

Kasteelzicht. Foto: Autospeurtocht.nl
Kasteelzicht. Foto: Autospeurtocht.nl
Picknick. Foto: Autospeurtocht.nl
Picknick. Foto: Autospeurtocht.nl
Logo. Foto: Autospeurtocht.nl
Logo. Foto: Autospeurtocht.nl