Allergorische optocht in de Knipe

Allergorische optocht in de Knipe


-advertentiepositie-



Een Glimp van Magie: De 90e Allegorische Optocht in De Knipe
Op zaterdag 12 oktober 2024 wordt de Knipe opnieuw omgetoverd tot een festijn van kleur, creativiteit en cultuur. De jaarlijkse allegorische optocht, die dit jaar zijn 90-jarige jubileum viert, belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen. Het evenement start om 14.00 uur en duurt tot 19.30 uur, een hele middag en avond vol magie en plezier voor jong en oud.

Een Traditioneel Festijn met een Historische Twist

De allegorische optocht in de Knipe is een diepgewortelde traditie die al negen decennia lang de gemeenschap bijeenbrengt. Dit jaar wordt de viering extra speciaal, omdat we een mijlpaal van 90 jaar in ere houden. De optocht staat bekend om zijn indrukwekkende praalwagens, creatieve kostuums en levendige muziek. Het is een gelegenheid waarbij inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale cultuur en geschiedenis op een feestelijke manier.

Entreeprijzen en Praktische Informatie

De toegang tot de optocht is zeer betaalbaar, zodat iedereen kan deelnemen aan dit bijzondere evenement. Voor bezoekers tussen de 13 en 15 jaar bedraagt de entree slechts €3, terwijl bezoekers van 16 jaar en ouder €5 betalen. Deze prijzen maken het mogelijk voor een breed publiek om deel te nemen aan de festiviteiten en te genieten van de optocht.

Een Middag en Avond Vol Vermaak

De optocht begint om 14.00 uur en loopt door tot 19.30 uur, zodat je de hele middag en avond kunt genieten van de feestelijke activiteiten. Verwacht een parade van kleurrijke wagens, live muziek en een sfeer die de rijke traditie van de Knipe weerspiegelt. Of je nu een lokale inwoner bent of van buitenaf komt, de allegorische optocht biedt een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Kom en Beleef de Magie

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de 90e allegorische optocht in de Knipe. Het belooft een onvergetelijke dag te worden die de lange traditie van de optocht eert en nieuwe herinneringen creëert voor alle bezoekers. Zorg ervoor dat je op tijd bent om een goed plekje te vinden en het evenement in volle glorie te ervaren. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op zaterdag 12 oktober!

Voor meer informatie en updates, houd de lokale nieuwsbronnen en social media kanalen in de gaten. Tot dan!

 Bezoek knypstermerke.nl

allegorische optocht met de nummer 1 van 2023 foto Jolanda
allegorische optocht met de nummer 1 van 2023 foto Jolanda