PopmuziekKerkrade: 40-jarig jubileum en open dag

PopmuziekKerkrade: 40-jarig jubileum en open dag


-advertentiepositie-



PopmuziekKerkrade viert zijn 40-jarig jubileum en organiseert een open dag

In september organiseert PopmuziekKerkrade een spetterend muzikaal weekend op 20 en 21 september!

Vrijdag 20 september:
We starten het weekend op het Flexiform Live Stage met een avond vol muziek van lokale bands. Vanaf 19:00 uur start de opening van Popmuziek Kerkrade en kun je genieten van geweldige support acts zoals Ruby Mus, A Minor Problem en Larissa. De hoofdact van de avond is Wil Sind Spitze. De entree voor deze muzikale avond bedraagt €10,-, inclusief twee consumpties. 


Koop je ticket(s) hier (Kopieer de onderstaande link en plak deze in de URL-balk van je browser): https://www.eventbrite.nl/e/opening-flexiforum-live-tickets-919566366757?fbclid=IwY2xjawEphldleHRuA2FlbQIxMAABHcc3gYZoHjIsgwaxLE9oCAWfYyZVujA2cDR7-ftCD_x8pBuBqxVC_w8C6A_aem_4VQYN_GbfdOyPgYUmpz5WQ

Zaterdag 21 september:
Vier met ons feest tijdens het 40 jarig jubileum van Popmuziek Kerkrade. Ter gelegenheid hiervan organiseert Popmuziek Kerkrade een Open Dag voor iedereen die van muziek houdt, jong en oud. Vanaf 12:00 uur kun je een kijkje nemen in de oefenruimtes van het Flexiforum (meer informatie over deze oefenruimtes op: www.oefenruimtes.com), deelnemen aan diverse workshops, en genieten van optredens van maar liefst 19 bands op drie verschillende podia. 

Tijdens deze workshops komen o.a. Pablo van der Poel organiseert een jamsessie van 17:00 tot 18:00, waarbij deelnemers mogen jammen op het podium van PopmuziekKerkrade, Max Winkelhof, drummer van o.a. Born From Pain en Doggy Dex zal van 15:00 tot 16:00 een Q and A sessie houden, waarbij muzikanten allerlei vragen kunnen stellen betreft zijn ervaring in de muziekindustrie en Milou zal een workshop geluidstechniek geven. De details van andere workshops en de exacte tijden worden binnenkort bekendgemaakt.

Deze dag zijn er ook optredens van bands zoals Rev Static, We zien wel, Out of Control, Cobra Lewinski, Inox, Second Opinion, en nog veel meer, belooft deze dag een geweldige ervaring te worden. De entree voor deze dag is gratis!

Mis dit weekend vol muziek niet en kom genieten van het beste dat Popmuziek Kerkrade te bieden heeft. Hou vooral de socials van PopmuziekKerkrade in de gaten om op de hoogte te bijven.

Data en Tijden:

Vrijdag 20 september: vanaf 19:00
Zaterdag 21 september: vanaf 12:00
Adres: Spekhofstraat 15, 6466 LZ, Kerkrade

We zien je graag daar!

Communicatie en Marketing PopmuziekKerkrade
info@popmuziekkerkrade.nl
Celine van Veldhoven

 Bezoek oefenruimtes.com

Huisfotograaf. Foto: PopmuziekKerkrade
Huisfotograaf. Foto: PopmuziekKerkrade