Rotterdamse Politieband HERMANDAD

Rotterdamse Politieband HERMANDAD


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 15 september sluiten we de Kunst en Monumenten Route 2024 af met een optreden van de ROTTERDAMSE POLITIEBAND HERMANDAD.

Kunst op het fort
Op zondag 15 september sluiten we de Kunst en Monumenten Route 2024 af met een optreden van de ROTTERDAMSE POLITIEBAND HERMANDAD. Een meer dan 35 man sterk korps met de beste muziek. Het optreden op Fort Sabina is een bijzonder optreden IN HET KADER VAN VRIJHEID " Om ook hier de vrijheid te benadrukken is de toegang GRATIS.

" Hermandad is het muzikale visitekaartje van de politie eenheid Rotterdam en bestaat uit enthousiaste politiemedewerkers en politievrijwilligers. Het orkest heeft een gevarieerd repertoire, o.a. wereldmuziek, American Songbook, musical en opera en staat onder muzikale leiding van dirigent Leo Simons.

Hermandad voelt zich verbonden met het thema VRIJHEID en is zich ervan bewust dat vrijheid bewaakt en gekoesterd moet worden. Het orkest levert sinds jaar en dag een muzikale bijdrage aan de dodenherdenking op 4 mei in Rotterdam. Op 20 juli speelde Hermandad tijdens een herdenkingsbijeenkomst t.g.v. 12 Schiedamse politiemensen die omgekomen zijn in de 2e wereldoorlog. Hiermee draagt Hermandad een steentje bij aan het levend houden van de herinnering en de bewustwording DAT VRIJHEID LETTERLIJK VAN LEVENSBELANG is.\

Tijdens dit concert wordt een gevarieerd programma gebracht en neemt Hermandad u muzikaal een klein beetje mee in de bevrijdingsroes aan het einde van de oorlog; veel luisterplezier gewenst !!!!

 Bezoek fortsabina.nl

Rotterdamse Politieband HERMANDAD
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.