Bezoek Forteiland Pampus

Bezoek Forteiland Pampus


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bezoek Forteiland Pampus

Kom tijdens het Fortenfestival naar Pampus

Forteiland Pampus is als onderdeel van een unieke verdedigingslinie gebouwd om stad en land te verdedigen. Voor het vormen van het Europa zoals we het vandaag de dag kennen, speelt Nederland en zijn historische verdediging een cruciale rol. Hier duiken we tijdens het Fortenfestival dieper op in. In het fort is een weeklang een speciale expositieruimte ingericht voor een korte filmvoorstelling over de Hollandse Waterlinies. Deze voorstelling sluit aan aan een interessante nieuwe serie die op 15 september op National Geographic start: .

Lees er meer over op de website van Forteiland Pampus .

Natuurlijk is er tijdens het Fortenfestival nog veel meer te zien en te doen op Pampus! Ga mee op rondleiding en leer meer over het soldatenleven vroeger in het fort. Ben je met kleine kinderen? Doe dan de Blacklightspeurtocht! Op speelse wijze leert de hele familie zo ook meer over de geschiedenis van Pampus, terwijl er druk gezocht wordt naar verborgen letters. Er is nog veel meer te doen, zoals een looproute volgen door het fort die langs multimedia-voorstelling gaat. En mis d topattractie op Pampus niet, een fantasische ballonvaart over de Stelling van Amsterdam!

Lekker eten en drinken hoort natuurlijk ook bij je dagje uit op dit eiland. De Pampuskeuken gebruikt veel uit eigen moestuin en het paviljoen staat gevuld met prachtige boeketten uit de eigen bloementuin. Sowieso staat duurzaamheid en zelfvoorziening hoog op het vaandel bij Pampus. Zie het allemaal met eigen ogen en laat je inspireren!

Forteiland Pampus is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.30 17.00.

Prijzen
Hieronder de prijzen voor de Veerdienst Pampus vanuit Muiden en entree tot het fort. We adviseren je van te voren via onze ticketshop te reserveren, zo ben je verzekerd van een plek op het veer.

Volwassenen vanaf 13 jaar / Kind 4 t/m 12 jaar

Entree en veer aan boord: 19,50 / 15,00
Entree en veer online: 18,50 / 14,00
Museumkaart entree gratis alleen veer: 9,50 / 7,50
VriendenLoterij VIP-KAART entree gratis alleen veer: 9,50 / 7,50
ICOM entree gratis alleen veer: 9,50 / n.v.t.
Entree en veer Postcode Loterij Voordeelagenda (met voordeelbon): 13,50 / 13,50
I amsterdam City Card entree gratis alleen veer: 9,50 / 7,50
Entree zonder veer eigen vervoer: 14,00 / 10,50

Kinderen tot 4 jaar zijn altijd gratis, reserveer wel tickets voor ze via de ticketshop.

 Bezoek www.pampus.nl

Bezoek Forteiland Pampus
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.