Dogs for Dogs Beachwalk

Dogs for Dogs Beachwalk




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 8 september om 12.00 uur vindt de start plaats van de 8e editie van de Dogs for Dogs Beachwalk vanaf Strandplaats Nederzandt (Langevelderslag).
Iedere hond met baasje is welkom. Samen lopen wij over het strand van Noordwijk en de opbrengsten van deze wandeling zijn voor 3 stichtingen die asiels ondersteunen in respectievelijk Griekenland, Roemenie en Spanje. Het asiel in Spanje waar wij voor wandelen is het asiel van Peter Koekebakker wie ons helaas een aantal jaren geleden is ontvallen. De belofte om voor zijn honden te blijven zorgen houden wij hiermede in stand.
Vanaf 10.00 uur kan er aangemeld worden. Rond de klok van 12.00 uur zal Erica van "De Meilandjes" het startsein geven voor de wandeling. Rond de klok van 15.00 uur verzamelen wij ons weer op het terras en zal de zanger Roy van der Sar een optreden voor ons verzorgen. Aansluitend vindt de loterij plaats met vele mooie prijzen. De hoofdprijs is een tekening van je hond(en) gemaakt door kunstenares Nathalie Wiersma. Er zijn nog vele, vele andere prachtige prijzen. De trekking wordt verricht door Natascha Froger.
Elke deelnemende hond ontvangt een goodybag en het baasje een presentje.
Wil je je inschrijven of meer informatie kijk dan op onze website www.dogsfordogsbeachwalk.nl
Ook zijn wij te vinden op Facebook onder Dogs for Dogs Beachwalk.

 Bezoek www.dogsfordogsbeachwalk.nl

Dogs for Dogs Beachwalk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.