Urban Festival

Urban Festival


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Topartiesten en Muziek: Beleef spectaculaire optredens van grote namen in de muziekscene.
Talentshow: Laat je talent zien en doe mee aan onze coole talentshow, waar het publiek bepaalt wie de winnaar wordt! Youth Summerfest Back to School Part II: is dé plek om de zomer af te sluiten en het nieuwe schooljaar met een knal te beginnen.
Op zaterdag 14 september keert het Youth Summerfest terug met een spetterende editie. Dit geweldige festival wordt georganiseerd door de enthousiaste jongeren van het project "Young Entrepreneurs" uit Den Haag en vindt plaats in het prachtige Zuiderparktheater.
Onderleiding van host Jacky Delyara, MC Sosa en MC Mookie zie je deze avond Shairo, DJ Rani, Sluwe Olliie en Architrackz, DJ Vince, DJ Omairo & MC Ruthh, Figo Gang en Dylisa.

WAAROM MOET JE ER BIJ ZIJN?
Topartiesten en Muziek: Beleef spectaculaire optredens van grote namen in de muziekscene.
Talentshow: Laat je talent zien en doe mee aan onze coole talentshow, waar het publiek bepaalt wie de winnaar wordt! DJ en Fun: Dans op de beats van top-DJ’s en geniet van leuke activiteiten zoals fun tafeltennis en nog veel meer.

Door Jongeren Voor Jongeren: Youth Summerfest Back to School Part II wordt volledig georganiseerd door jongeren tussen de 13 en 18 jaar, met ondersteuning van Stichting J&O en John Keys Gutterswijk. Deze jonge ondernemers zetten zich in voor een onvergetelijke dag vol energie en plezier. Dit is jouw kans om te zien wat jongeren kunnen bereiken als ze samenwerken!

 Bezoek zuiderparktheater.nl

Urban Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.