Crea Weekend

Crea Weekend


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 13, 14 en 15 september kun je weer genieten van een weekend vol creativiteit. De Broodfabriek zal ook deze editie van het Crea Weekend weer goed gevuld zijn met de nieuwste trends op het gebied van hobby. Of je nu houdt van kaarten maken, haken of journalen, diverse hobby zullen te vinden zijn tijdens het Crea Weekend.

Wat is er allemaal te doen tijdens het Crea Weekend?

Tijdens het Crea Weekend kun je jouw favoriete hobbymaterialen komen scoren, tijdens de beurs zijn er wel meer dan 100 stands! Ook kun je deelnemen aan de leukste workshops, van het graveren van glas tot aan het maken van je eigen sieraden, je kunt het allemaal doen tijdens het Crea Weekend. Verder kun je verschillende demonstraties bijwonen. Benieuwd welke workshops en demonstraties er allemaal gegeven worden tijdens het Crea Weekend, neem dan een kijkje op onze website.

Hoe scoor ik mijn ticket?

De tickets zijn online verkrijgbaar via onze website! Ook zijn er tickets verkrijgbaar voor twee dagen toegang tot de beurs, op deze tickets ontvang je een leuke korting. De reguliere tickets (de tickets voor 1 dag) zijn ook aan de deur verkrijgbaar.

Heb jij zin in een creatief dagje uit? Bestel dan vandaag nog je ticket en mis dit creatieve evenement niet!

 Bezoek www.creaweekend.nl

Crea Weekend
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.