Diner Laphroaig en chef Jaimie van Heij

Diner Laphroaig en chef Jaimie van Heij


-advertentiepositie-



Diner Laphroaig en chef Jaimie van Heij

Het pop-up restaurant SterkWater is weer neergestreken op Fort bij Abcoude. Van 13 t/m 29 september biedt SterkWater een speciale editie aan in samenwerking met sterrenchef Jamie van Heije en Laphroaig whiskey.

Een bijzondere samenwerking met Laphroaig & sterrenchef Jaimie van Heije

Samen met Laphroaig en sterrenchef Jamie van Heije organiseren we een speciale editie van De Maaltuin. Chef Jaimie van Heije heeft zich in Schotland laten inspireren op Islay, de thuisbasis van Laphroaig whisky en bedacht een spannend menu waarin de elementen vuur, zout en turf samenkomen. Schuif aan en proef het vier-gangen diner; culinair en verrassend. We ontvangen je op fort bij Abcoude, een rauw fort aan de rand van Amsterdam. Een plek die het gevoel van Laphroaig en Islay maximaal laat beleven. Stel je voor...

Met het pontje steek je de fortgracht over. Een eerste bite en spannend welkomstdrankje staan voor je klaar. Het rauwe en ongepolijste fort is het ideale decor voor een beleving die je samen met andere Laphroaig-liefhebbers meemaakt. Een verhaal boven op het fort, vuur op de binnenplaats, een amuse in de poterne. Onderweg en tijdens de hele avond kom je de elementen vuur, zout en turf tegen. In het fort staan stoer gedekte tafels klaar. De gerechten van Jaimie in combinatie met de spannende Laphroaig cocktails gecreerd door award winning Brand Ambassador Lewis Thomson zijn een beleving op zich.

Unieke De Maaltuin editie!

  • Culinair 4-gangen Laphroaig diner door chef Jaimie van Heije
  • Bedacht op Islay, geserveerd in Amsterdam
  • Geweldige UNESCO werelderfgoed locatie: Fort bij Abcoude
  • Fantastische Laphroaig cocktails

Voor deze editie werken we samen met Laphroaig en sterrenchef Jamie van Heije. Samen met hen zijn we in Schotland op zoek gegaan naar de smaak van Laphroaig. Het gevolg is een spannend vier gangen menu. Onderweg en tijdens de hele avond kom je de elementen vuur, zout en turf tegen. We verruilen voor n keer het wijnarrangement door Laphroaig cocktails die perfect aansluiten op het menu. Als je op zoek bent naar een spannende, nt wat andere editie van De Maaltuin, moet je hier bij zijn!

Over Jamie van Heije

Je kent Jamie van Heije misschien wel als bekende TV-chef of van zijn werk voor sterrenrestaurants Aan de Poel** en Ron Blaauw** in Oudekerk aan de Amstel. Na 11 jaar in Oudekerk aan de Amstel is hij gestopt om ruimte te maken voor bijzondere projecten en samenwerkingen. Zoals deze editie op Fort bij Abcoude!

 Bezoek www.demaaltuin.nl

Foto geüpload door gebruiker.
Foto geüpload door gebruiker.