Workshop outdoorcooking & bierproeverij




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Workshop outdoorcooking & bierproeverij

We gaan tijdens deze workshop outdoorcooking brood, banket en bierstoof maken op de Waterliniedag en genieten van de bieren van Duits en Lauret in het proeflokaal van de Fortbrouwerij.

We starten om 10:00 uur met het bereiden van heerlijke gerechten en tussendoortjes met behulp van gietijzeren pannen (Dutch Oven) op briketten.

Samen koken, drinken en eten maakt deze zaterdag tot een doorlopende proeverij.

Het diner bestaat uit groentesoep vooraf, gevolgd door een bierstoof als hoofdgerecht en fruit na.

Na deelname ontvang je de recepten van de gerechten in PDF-formaat.

Bij de Fortbrouwerij is een winkel waar diverse bieren en streekproducten verkrijgbaar zijn.

Bij minder goed weer is er een tentoverkapping en windschermen beschikbaar om droog te blijven.

Duur van de kookactiviteiten
Zaterdag van 11:00 uur tot 19:00 uur

Prijs
per persoon 89,50
jongeren van 10 t/m 17 jaar 79,50

Prijs inclusief

  • 1x lunch
  • 1x diner
  • koffie/thee
  • diverse lekkernijen
  • kookactiviteiten (doorlopend)
  • gebruik van keukenuitrusting en serviesgoed
  • bierproeverij (groot) vanaf 18 jaar

Deelnemers
maximaal 16 personen

Locatie
Fort Everdingen
Noodweg 2
4121 KK Everdingen

Over Fort Everdingen
Fort Everdingen is de stoere thuishaven van brouwerij Duits&Lauret. Drink een speciaal biertje of proef van een kleine menukaart (vrijdag t/m zondag). Het proeflokaal bevindt zich in een genieloods en wordt door een glazen tussenwand gescheiden van de brouwinstallatie.

Fort Everdingen met zijn grote torenfort werd gebouwd tussen 1841 en 1849. Samen met Fort Honswijk zorgde Fort Everdingen voor de afgrendeling van de toegang tot de Lek. Ook zorgde dit fort voor de verdediging van de drie inundatiesluizen en het inundatiekanaal vlakbij het fort.

 Bezoek www.bieschcraft.nl

Workshop outdoorcooking & bierproeverij
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.