Lezing Heleen van Royen

Lezing Heleen van Royen

Bibliotheek Landgraaf heeft de eer om Heleen van Royen te verwelkomen voor een bijzondere lezing over haar nieuwste boek Juice. Heleen van Royen, een vooraanstaande stem in de Nederlandse literatuur, staat bekend om haar prikkelende en vaak controversiële verhalen. Met Juice verkent ze de thema’s en biedt ze een kritische blik op de invloed van juicekanalen – platforms waar online flink geroddeld wordt.


Meld je aan via: activiteiten@bibliotheeklandgraaf.nl



Heleen van Royen heeft met haar eerdere werken, zoals De Gelukkige Huisvrouw, Godin van de Jacht, en Seksdagboek, al veel aandacht en lof ontvangen. Haar boeken worden gekenmerkt door hun openhartigheid, scherpe observaties en de moed om taboes te doorbreken. Met Juice gaat ze verder in deze traditie door diepgaand te onderzoeken hoe moderne media en sociale kanalen van invloed zijn.

Tijdens de lezing zal Van Royen niet alleen inzicht geven in de thema’s en achtergrond van Juice, maar ook vertellen over haar schrijversloopbaan en de ontwikkeling van haar werk. Dit is een kans om meer te leren over de fascinaties en ideeën die haar werk drijven, en om een boeiend gesprek te voeren over de impact van media op ons dagelijks leven.


Mis deze kans niet om Heleen van Royen in het echt te ontmoeten en meer te ontdekken over haar indrukwekkende oeuvre.

 Bezoek www.burgerhoes.nl

Lezing Heleen van Royen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.