Holland Taptoe Barneveld

Holland Taptoe Barneveld


-advertentiepositie-



Zaterdag 26 oktober is de Veluwehal in Barneveld weer het decor van muziek, mars en show. Tijdens de Holland Taptoe kan het publiek genieten van vier gerenommeerde muziek & showkorpsen. In hun kleurrijke uniformen presenteren ze een muzikale themashow op een bijpassende choreografie en een mars(parade)optreden. De taptoe wordt geopend met een muzikaal intrada en wordt afgesloten met een finale waarin de 150 muzikanten van alle korpsen gezamenlijk musiceren.

Tijdens de twee uur durende voorstelling kan het publiek kijken luisteren naar Showkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk komt met hun nieuwe show “Hero”, Show & Marchingband Tamarco Leiderdorp brengt de nieuwe show “Rise Like a Phoenix”, Showharmonie O.B.K. uit Rhenen gaat muzikaal vol gas met hun show “Pole Position” en de muzikanten van VIOS presenteren de show “Lets’s Dance”. Ook zal elk muziekkorps een extra optreden verzorgen.

De taptoe begint om 19:30 uur, de zaal is open vanaf 19:00 uur. Vooraf en na afloop zijn er consumpties verkrijgbaar in de foyer. Entreetickets voor de zittribune lage plaatsen kosten 13 euro en 18 euro voor de hogere zitplaatsen. Kinderen t/m 12 jaar betalen de helft. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of op de website www.taptoe.info.

 Bezoek www.taptoe.info

Showkorps VIOS. Foto: Da Capo
Showkorps VIOS. Foto: Da Capo
Kleurrijke uniformen tijdens de finale Foto: Da Capo
Kleurrijke uniformen tijdens de finale Foto: Da Capo