Improvisatietheater Broeders van andere Moeders

Improvisatietheater Broeders van andere Moeders


-advertentiepositie-



De pers omschrijft ze als de liefdesbaby van De Lama’s en De Vloer Op. Broeders van andere Moeders speelt improvisatietheater. De verrassendste vorm van theater, omdat niets van te voren is vastgelegd en jij als publiek invloed hebt op het verhaal. De Broeders nemen je onder muzikale begeleiding mee in een tijdreis vol humor en avontuur!

Aan de hand van jouw suggesties speelt Broeders van andere Moeders scènes vanuit het niets. Ze vragen bijvoorbeeld om een ijskoude locatie, een dubieuze relatie of de vreselijkste baan ooit. Jij helpt ze door vanuit je stoel je eerste ingeving te roepen. Zo zie je theater dat je zelf helpt creëren! Maar of je nu stil geniet of luidkeels roept; dit wordt sowieso de beste avond van jouw dag!

Voor deze show is het de Broeders gelukt om een heuse tijdmachine te bouwen! Hiermee kunnen ze naar elk moment in tijd reizen. Met jouw suggesties bepaal jij de wending van het verhaal, welke avonturen hen te wachten staan en of ze weer veilig naar het nu zullen terugkeren. Hun lot ligt in jouw handen…

 Bezoek www.zwolsetheaters.nl

Foto: Broeders van andere Moeders
Foto: Broeders van andere Moeders