Tai Chi in Smeerling

Tai Chi in Smeerling


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vanwege groot succes wederom 10 lessen Tai Chi in de natuur van Smeerling.In het voorjaar en in de zomer in de buitenlucht, vanaf 17 september is er ook "een dak" beschikbaar, voor als het slecht weer is.Een samenwerking van de Gasterij, Natuurmonumenten, Tai Chi grootmeester Hans Lauxen en Huis voor de Sport Groningen. Vanwege groot succes wederom 10 lessen Tai Chi in de natuur van Smeerling.
In het voorjaar en in de zomer in de buitenlucht, vanaf 17 september is er ook "een dak" beschikbaar, voor als het slecht weer is.
Een samenwerking van de Gasterij, Natuurmonumenten, Tai Chi grootmeester Hans Lauxen en Huis voor de Sport Groningen..
Souplesse, balans, en van ademhaling naar ademen. En goede uitleg waarom je de bewegingen maakt die aangeleerd worden. Dat is wat u kunt verwachten als u de lessen van Hans Lauxen komt volgen. "Hij is geduldig, duidelijk en open. En we hebben een app, waarin Hans video's plaatst en wij kunnen overleggen om samen te rijden of afmeldingen te doen.", aldus een deelneemster.Vanaf dinsdagmiddag 17 september is er weer les, in de natuur en als het moet, onder dak. Kom je ook meedoen? 10 weken lang voor slechts 40,- euro totaal.Een samenwerking van Natuurmonumenten met grootmeester Hans Lauxen en Huis voor de Sport Groningen.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Tai Chi in Smeerling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.