Wijnen uit de Bocht 2024

Wijnen uit de Bocht 2024

Voor deelname is het noodzakelijk vooraf een speciaal glas te kopen De glazen zijn op dit moment verkrijgbaar voor 22,50 euro en kunnen gekocht worden via de website https://wijnen.dezaanbocht.nl. Op deze site is ook meer info te vinden over dit evenement. Per persoon kun je maximaal 6 glazen kopen. Na de proeverij mag je het glas houden. Als koper moet je wel ouder zij dan 25 jaar. Het aantal beschikbare glazen is gelimiteerd.

Tijdens deze avond krijgt elke bezoeker de unieke kans om bij iedere deelnemende winkel twee soorten wijn te proeven. Deze wijnen zijn speciaal geselecteerd door wijnonderneming Le Cockelon uit Koog aan de Zaan, wat een garantie biedt voor kwaliteit en een bijzondere ervaring. Het is een prachtige gelegenheid om nieuwe wijnen te proeven en te genieten van de gezelligheid die de Zaanbocht te bieden heeft. En uiteraard zorgt de vroege avond, de verlichting en de muziek voor een bijzondere sfeer.

Deze wijnproeverij is bedoeld voor iedereen die van wijn houdt of meer wil leren over wijn. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de verschillende smaken en aroma's die wijn te bieden heeft, deze avond biedt voor ieder wat wils. Het is een uitgelezen kans om in een ongedwongen sfeer te genieten van goede wijn, interessante mensen te ontmoeten en eens bij winkels
binnen te stappen waar je normaal misschien niet binnen loopt.

 Bezoek wijnen.dezaanbocht.nl

Wijnen uit de Bocht 2024
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.