Avond in het buitenmuseum

Avond in het buitenmuseum


-advertentiepositie-



Wat is er te doen?
Tijdens de Avond in het buitenmuseum is er genoeg te beleven. De Oudhollandse kermis draait op volle toeren met gratis kermisattracties uit het begin van de 20e eeuw. Maak een ritje in de tunnelbaan of zweef in de zwanenzweefmolen. Voor kinderen zijn er gratis lampionnen verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. Zaterdag 26 oktober gaan de voetjes van de vloer in de Silent Disco en zondag 2 november loopt Kaatje Stip rond in haar feestelijk verlichte poppenkastjurk. Verder geniet je beide avonden van bijzondere lasershows, die de lucht in allerlei kleuren laten oplichten.

Optredens
Op beide avonden zijn er op verschillende plekken in het buitenmuseum muzikale optredens. Zing mee met het aanstekelijke repertoire van multiculturele zang- en gospelgroep Flamboyant op 26 oktober. Of laat je meevoeren door het Marcia Bamberg Swing Quartet op 2 november.

Praktische informatie
De Avond in het buitenmuseum is van 18.00 tot 21.00 uur. Het is niet mogelijk om met een reguliere entreekaart voor het binnen- en buitenmuseum het evenement te bezoeken. Bestel daarom een apart ticket voor 26 oktober of 2 november in de ticketshop. Er worden geen kaartjes aan de kassa verkocht.

Let op! De museumveerboten varen 's avonds niet. Het museum is te bereiken via de stadsingang aan de Wierdijk of de dienstingang aan de Kooizandweg. Parkeren kan bij Sprookjeswonderland of het NS-station Enkhuizen..

 Bezoek www.zuiderzeemuseum.nl

Foto: Guillaume Groen
Foto: Guillaume Groen