Open Dag Edes Wijn en Biergilde

Open Dag Edes Wijn en Biergilde


-advertentiepositie-



Heb je je ooit afgevraagd he je je eigen bier of wijn kunt maken? Dit is jouw kans! Wij nodigen je van harte uit om op 19 oktober onze open dag te bezoeken. Leden van onze vereniging tonen hun toewijding en liefde voor hun hobby en delen graag hun expertise en capaciteiten met je.

Doel van het Edese Wijn en Bier gilde is het verspreiden van kennis over het maken van wijn, bier, likeur en/of champagne voor uitsluitend eigen gebruik. Dit ter stimulering voor onze gildeleden en ter verbetering van de kwaliteit van de gemaakte producten. Als hobbyist ben je uit op perfectie in smaak, kleur en geur.

Maandelijks zijn er op de tweede donderdagavond van de maand clubavonden. De clubavonden van het gilde staan in het teken van proeven en vergelijken, kennis uitwisseling en verbreding, gastsprekers (keurmeesters), proeverijen (ook eigen producten) en keuringen. Als actief gilde verzorgen wij ook activiteiten buiten de clubavonden waaraan leden aan kunnen deelnemen. Tevens geven ervaren leden jaarlijks cursussen wijn en bier maken. Voor meer informatie kijk op de site van het gilde: https://www.edeswijnenbiergilde.nl/. Hier lees je wie we zijn en wat we zoal allemaal doen op de clubavonden.

Wil je kennismaken kom naar de open dag of bezoek eens een gildeavond.

Terug naar agenda overzicht

 Bezoek wwwedeswijnenbiergilde.nl

Brouwproces Foto: Niels Mellema
Brouwproces Foto: Niels Mellema
Brouwproces Foto : M van Geerenstein
Brouwproces Foto : M van Geerenstein
Wijnen Foto : M van Geerenstein
Wijnen Foto : M van Geerenstein
Brouwproces Foto : M. van Geerenstein
Brouwproces Foto : M. van Geerenstein