TOEN Festival

TOEN Festival


-advertentiepositie-



Niet alles is wat het lijkt In onze geschiedenis schuilen allerlei valstrikken. Welke Nijmeegse schijn bedriegt? 19 t/m 27 oktober 2024, Ontdek de verhalen van Toen

Niet alles is wat het lijkt In onze geschiedenis schuilen allerlei valstrikken. Welke Nijmeegse schijn bedriegt? Ontdek hoe illusies, misleiding en verborgen waarheden de loop van de geschiedenis benvloeden. Van oude mythen en legendes tot oorlogspropaganda en kunst. Wat in de oudste stad van Nederland is toch echt nep? Ga met ons mee en ontdek de verhalen van toen.

Wat is er mooier dan je in de oudste stad van Nederland bezighouden met geschiedenis? Niet veel als je het ons vraagt! Wij zijn het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis, de organisatie achter TOEN festival.

Als geschiedenisfanaten zijn wij genspireerd door de Nijmeegse geschiedenis. Ons doel is om zoveel mogelijk mysterieuze en interessante verhalen en weetjes van toen met jou te delen. Wij brengen de geschiedenis weer tot leven, zodat jij kan ervaren wat de mensen van toen beleefden. In de stad waar wij elke dag wonen, werken, struinen, shoppen, op het terras zitten, hand in hand lopen Daar, in die stad, zitten ontelbaar veel verhalen verstopt.

Beleef nu als Toen.

Bekijk het programma en claim alvast je plekje. Druk op de icoontjes voor meer info.

https://toenfestival.nl/programma-tickets/

 Bezoek toenfestival.nl

Foto geüpload door gebruiker.
Foto geüpload door gebruiker.