Art The Hague

Art The Hague


-advertentiepositie-



Art The Hague beleeft van 2 t/m 6 oktober zijn elfde editie. In de afgelopen jaren is er in de kunstwereld en op het gebied van beurzen veel gebeurd. Art The Hague wist zijn fundament als internationale Haagse kunstbeurs steeds verder te verstevigen. Beurzen zijn diverser geworden, naast galeries en kunstenaars zijn bijzondere programma’s en ontmoetingen essentiële beursonderdelen.

Dit jaar besteedt Art The Hague speciale aandacht aan hedendaagse Oekraïense kunst. De beurs zal deze kunstscene in samenwerking met Block A Gallery UA-NL in beeld brengen. Art The Hague wordt woensdag 2 oktober officieel geopend door de ambassadeur van Oekraïne.

Het sociale programma is nog prominenter geworden, er zijn ontmoetingen tussen allerhande mensen van binnen en buiten de kunst. Van kunstenaars en galeries tot talentontwikkelaars, professionele en individuele verzamelaars en liefhebbers. Iedereen kan deelnemen aan workshops, lezingen of rondleidingen. Art The Hague biedt een compleet programma dat een breed publiek verbindt.

Art The Hague laat zijn Haagse roots graag zien, maar Den Haag is natuurlijk ook een internationale stad, dus er zijn expats en buitenlandse galeries naast Haagse en Nederlandse. Dit jaar zijn gespecialiseerde (internationale) galeries te zien met kunst uit Japan, China, Korea, België, Polen, Midden-Oosten, Afrika en Oekraïne.

 Bezoek artthehague.nl

Art The Hague
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.