Historische rondleidingen

Historische rondleidingen


-advertentiepositie-



Historische rondleidingen

Op 28 en 29 september kun je om 10:30 uur en 14:30 uur deelnemen aan een rondleiding door en rond het fort.

Vanwege de enthousiaste aanmeldingen en positieve reacties tijdens het Fortenfestival, bieden we nu extra rondleidingen aan! Voor slechts 5,- per persoon kun je onder begeleiding van n van onze ervaren gidsen de rijke geschiedenis en verborgen geheimen van Fort Vurig ontdekken. Tijdens de rondleiding verken je het fort en zijn prachtige omgeving, terwijl je alles leert over de rol en de geheimen van het fort door de jaren heen. Mis deze unieke kans niet en meld je snel aan om Fort Vurig van binnenuit te ervaren.

  • Ronde 1 start om 10:30
  • Ronde 2 start om 14:30

Tip: combineer de rondleiding met een bezoek aan het vernieuwde restaurant! Het interieur n het menu zijn compleet vernieuwd. Hier, in het hart van Fort Vurig, ben je welkom voor een heerlijke lunch, koffie met appeltaart of een uitgebreid diner. De menukaart staat vol met bistro-klassiekers met een verrassende twist. De keuken is open voor brunch en lunch van 10:00 tot 15:00 uur en voor diner van 17:30 tot 21:00 uur.

Over Fort Vurig

Fort Vurig is een ontwapenend eiland in de Betuwe. De plek om te ontmoeten met buren, verre vrienden en zakelijk gelijken. Waar je bruggen bouwt met collegas tijdens jouw heisessie, bedrijfsfeest, retraite of andere samenkomst. Blijf slapen in een van onze bijzondere en luxe accommodaties. Kom de liefde vieren, je in het echt verbinden of de familiebanden aanhalen.

Locatie
Fort Vurig
Waaldijk 29
4214 LB Vuren

 Bezoek www.fortvurig.nl

Foto geüpload door gebruiker.
Foto geüpload door gebruiker.