Kunstexpositie 'Cosmos' opent deuren in voormalig

Kunstexpositie 'Cosmos' opent deuren in voormalig


-advertentiepositie-



Kunstexpositie 'Cosmos' opent deuren in voormalig Raadhuis Tegelen
Het voormalige raadhuis van Tegelen wordt deze herfst omgetoverd tot een bruisend kunst evenement. Van 5 tot en met 27 oktober 2024 presenteert HERMON Heritage in samenwerking met kunstenares Dorota Roszkowska de multidisciplinaire expositie 'Cosmos'.
Openingstijden en locatie
De expositie is geopend op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 11:00 tot 17:30 uur, of op afspraak. Bezoekers zijn welkom op het adres Raadhuislaan 11, 5931NR Tegelen. De toegang is gratis.
Officiƫle opening
Wethouder van Cultuur Marij Pollux zal de eer hebben om de kunstexpositie officieel te openen op 4 oktober om 19:00 uur, de dag voor de publieke opening.
Deelnemende kunstenaars
De expositie 'Cosmos' brengt werk samen van acht getalenteerde beeldend kunstenaars, uit Limburg en daar buiten.
- Suzanne Berkers
- Jeroen Huisman
- Edwin de Klein
- Thijs Pronk
- Anja van Rijen
- Yvonne Rooding
- Dorota Roszkowska
- Mariƫlle van der Schrier
Concept en ervaring
'Cosmos' verbeeldt de verbinding en verwondering die de kosmos in ons oproept. De expositie combineert verschillende kunstdisciplines, waaronder keramiek, (licht-)beelden, draagobjecten, schilderijen, installaties, akoestische geluid absorberende schilderijen, video en soundbeleving. Deze diversiteit aan indrukken prikkelt alle zintuigen van de bezoeker.
Unieke locatie
De ruime zalen van het voormalige raadhuis bieden een ideale setting voor deze veelzijdige kunstervaring. Aan het einde van de route kunnen bezoekers vanuit een comfortabele fauteuil de gehele expositieruimte overzien en reflecteren op de kunstwerken die hen het meest hebben geraakt.
We nodigen het publiek van harte uit om deze bijzondere kunstbeleving in het hart van Tegelen te komen ervaren.

 

Grafisch ontwerp foto: Dorota
Grafisch ontwerp foto: Dorota