Antilliaanse kerstmarkt Black & Gold Edition

Antilliaanse kerstmarkt Black & Gold Edition


-advertentiepositie-



De Antilliaanse Kerstmarkt brengt de tropische warmte van het Caribisch gebied naar Nederland, midden in de winter. Het evenement staat bekend om zijn levendige sfeer, vrolijke muziek, en heerlijke Antilliaanse gerechten zoals pastechi, bolo en sappige gegrilde gerechten. Bezoekers kunnen zich volledig onderdompelen in de Caribische cultuur met de culinaire wedstrijd op zoek naar de gouden ayaka, marktkraampjes vol unieke producten en kerstcadeautjes met een exotisch tintje.

Naast de culinaire verwennerij biedt de kerstmarkt een divers aanbod aan entertainment voor het hele gezin. Van live muziek en traditionele dansvoorstellingen tot kinderactiviteiten, er is voor ieder wat wils. Dit maakt het evenement niet alleen een leuke kerst ervaring, maar ook een unieke culturele beleving die de warme, gastvrije Caribische sfeer met zich meebrengt.

De Antilliaanse Kerstmarkt is dé plek waar mensen van verschillende achtergronden samenkomen om feest te vieren, verbinding te maken en te genieten van de feestdagen op een bijzondere manier. Of je nu op zoek bent naar kerstcadeaus, lekker eten, of gewoon een gezellige dag met vrienden en familie, dit evenement biedt het allemaal in een feestelijke en kleurrijke setting.

Kinderen tot 11 jaar oud mogen gratis naar binnen. Tickets zijn verkrijgbaar op de website van de officiële hoofdsponsor van de Antilliaanse kerstmarkt: www.e-toko.nl Wees er snel bij want op is op.

 Bezoek www.e-toko.nl

foto Nilo Gijsbertha
foto Nilo Gijsbertha
foto Nilo Gijsberta
foto Nilo Gijsberta
foto Nilo Gijsbertha
foto Nilo Gijsbertha
foto Nilo Gijsbertha
foto Nilo Gijsbertha