Doe mee met de Natuurwerkdag

Doe mee met de Natuurwerkdag

Doe mee aan de Natuurwerkdag en help onze natuur te beschermen! Zet jij je op deze dag, net als duizenden andere mensen, in om natuurgebieden in heel Nederland mooier en gezonder te maken. Je kunt bomen planten, insectenhotels bouwen, snoeien en nog veel meer. Iedereen kan meedoen, of je nu jong of oud bent, een ervaren natuurwerker of voor het eerst meedoet. Samen dragen we bij aan een leefomgeving voor bedreigde planten en dieren en zorgen we voor een groenere toekomst.

Ook jij kunt je steentje bijdragen! Het is niet alleen goed voor de natuur, maar ook een leuke manier om buiten actief bezig te zijn. Het is een geweldige kans om actief bezig te zijn in de buitenlucht, nieuwe mensen te ontmoeten en iets terug te doen voor de natuur. Bovendien leer je veel over het belang van natuurbeheer en ontdek je unieke plekjes in jouw omgeving.

Meld je aan voor een klus bij jou in de buurt via Natuurwerkdag.nl en maak een verschil voor onze natuur. Dus trek je laarzen aan en steek je handen uit de mouwen voor een groener Nederland!

 Bezoek www.limburgs-landschap.nl