Halloween bij Fort Sint-Pieter in Maastricht!

Halloween bij Fort Sint-Pieter in Maastricht!


-advertentiepositie-



Halloween bij Fort Sint-Pieter in Maastricht! 30 oktober 2024 16:00 tot 18:15 Deze toch is leuk voor alle griezelfans van 6 t/m 10 jaar.

Maastricht UndergroundMaastricht van: 30 oktober 2024 16:00 tot: 30 oktober 2024 18:15
Deze toch is leuk voor alle griezelfans van 6 t/m 10 jaar.

Goed om te weten:
- Een vest, trui of jas en stevig schoeisel wordt aangeraden.
- Geschikt voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar onder begeleiding van minimaal 1 volwassene.
- Iedere deelnemer(tje) neemt een zaklampje mee. Deze tocht is gedeeltelijk ondergronds en de enige lichtbron is de zaklamp. Er zijn ter plaatse geen zaklampen te krijgen.

Het verhaal:

Elk jaar rond Halloween gebeurt er hetzelfde op Fort Sint Pieter: spoken en geesten uit de omgeving komen naar het fort om een schuilplek te zoeken voor de winter. Ze kunnen zich tijdens Halloween vrij bewegen, maar de rest van het jaar zitten ze vast aan hun vaste plek. Omdat ze bang zijn voor het vuurwerk aan het einde van het jaar, proberen ze zo snel mogelijk een veilig, hoog punt te vinden, zoals Fort Sint Pieter of de toren van de Lichtenberg.

Het probleem is dat deze geesten bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Ze veroorzaken koude windvlagen, fluisterende stemmen en enge schaduwen. Sommige bezoekers worden zelfs naar verboden gangen gelokt en verdwijnen spoorloos...

Daarom is jullie hulp nodig! Jullie missie is om deze dolende zielen te verjagen. Verspreid door het fort zijn hulpmiddelen te vinden. De instructies en materialen liggen bij de voormalige hoofdingang. Als ze er niet zijn, zijn ze waarschijnlijk verstopt door de spoken, en moeten jullie ze zien te vinden.

Gebruik de hulpmiddelen pas wanneer nodig en volg de aanwijzingen nauwkeurig. Ga geen kamers of gangen in zonder precies te doen wat er gevraagd wordt.

Succes en pas goed op jezelf! Durf jij?

Boek dan hier! https://www.exploremaastricht.nl/rondleiding/halloween-fort-sint-pieter-kids-tussen-6-en-10-jr?start=2024-10-30&end=2024-10-30&display_start=2024-10-01&display_end=2024-10-31

 Bezoek go-kids.nl

Foto geüpload door gebruiker.
Foto geüpload door gebruiker.