Schaduwrijm Earial

Schaduwrijm Earial


-advertentiepositie-



Steven van der Steen: eigenzinnige liedjesschrijver combineert melodieuze poëzie met dromerige en uitgesproken akoestische-gitaarpartijen.

Onder de naam ’Earial’ schrijft Steven van der Steen melodieuze luisterliedjes die uitgesproken akoestische-gitaarpartijen bevatten. Maar ook Nederlandse teksten, die uitblinken door hun ’schaduwrijm’: een term die Drs P. ooit gebruikte voor poëzie waarin het centrale woord ontbreekt. Het resultaat is een warm bad van taal en klank, dat eenieder in het publiek uitdaagt met eigen interpretatie mee te dromen.

In 2023 verscheen de vijfdelige singlereeks ’Tweelingen’, evenals het album ’Schaduwrijm’. Dit jaar is de liedjesschrijver daarom in een aantal theaters te zien zijn met intieme shows vol eigenzinnige teksten, persoonlijke verhalen en warme klanken.

Met andere formaties stond Van der Steen in zalen als Paradiso en Melkweg en speelde hij in Italië op het grootste surffestival van Europa. Ook opende hij voor de bekende punkers van Wild Flag, surflegendes als Dick Dale en The Phantom Four en tourde hij daarnaast in het Verenigd Koninkrijk en China en verscheen hij op de Russische televisie.

Entree: € 12,50 jongeren t/m 18 jaar € 7,50

 Bezoek www.scagondeluxe.nl

Fotograaf: Jeffrey van der Steen
Fotograaf: Jeffrey van der Steen
Fotograaf: Katja van der Steen
Fotograaf: Katja van der Steen