Hollywood Horror 2024

Hollywood Horror 2024


-advertentiepositie-



Vrijdag 1 November 2024, 19:30u Het verhaal van hoe het gouden beeldje, Oscar, van Hollywood naar Fort Sabina belandde, is een vreemde reis vol toeval en mysterie.

Het verhaal van hoe het gouden beeldje, Oscar, van Hollywood naar Fort Sabina belandde, is een vreemde reis vol toeval en mysterie.

Na de Oscars-ceremonie werd n specifiek beeldje per ongeluk apart gezet in een opslagruimte van een oude, nauwelijks gebruikte filmstudio in Hollywood.

Tijdens een routineopruiming ontdekte een medewerker het beeldje en besloot het mee te nemen als een uniek souvenir.

De medewerker nam het mee tijdens een vakantie naar Europa, waar hij Fort Sabina als een toeristische bezienswaardigheid had gepland. Terwijl hij door het oude fort wandelde, raakte hij onder de indruk van de mysterieuze sfeer van de plaats. Hij besloot dat Oscar, met zijn legendarische status, een goede match zou zijn voor een plek als Fort Sabina. Het was bedoeld als een grapeen onverwachte en passende rustplaats voor het beeldje.

Wat hij echter niet wist, was dat Fort Sabina al doordrenkt was met oude magie. Toen Oscar in een van de verlaten kamers van het fort werd achtergelaten, raakte de magische energie van het beeldje in harmonie met de krachten die al in het fort aanwezig waren.........

https://www.muziement.nl/www.muziement.nl/hollywoodhorror#tickets

 Bezoek www.muziement.nl

Foto geüpload door gebruiker.
Foto geüpload door gebruiker.