Een avond met Humberto Tan en Lammert Kamphuis

Een avond met Humberto Tan en Lammert Kamphuis


-advertentiepositie-



Op zaterdagavond 9 november 2024 organiseert Slot Loevestein een bijzondere avond vol inspiratie en gezelligheid. Presentator Humberto Tan en filosoof Lammert Kamphuis gaan in gesprek over het actuele thema polarisatie, geïnspireerd door Kamphuis’ boek Verslaafd aan ons eigen gelijk en zijn gelijknamige theatertour.

In een tijd waarin de samenleving steeds verder lijkt te polariseren, nodigen Humberto en Lammert het publiek uit om dieper in te gaan op de vraag: hoe komt het dat we soms zo vastroesten in onze eigen overtuigingen, en hoe kunnen we leren om meer open te staan voor andere perspectieven? Of het nu gaat om stad tegenover platteland, woke en alt-right, of complotdenkers versus de mainstream: de avond biedt een interessante kijk op hoe we verbinding kunnen maken met andersdenkenden.

Programma van de avond
Vanaf 19:00 ben je welkom in het Brouwhuis voor een borrel met heerlijke hapjes, om 20.00 uur start het gesprek tussen Humberto Tan en Lammert Kamphuis. Na de inspirerende discussie is er ruimte voor vragen uit het publiek, gevolgd door een exclusieve bezichtiging van de tentoonstelling ‘’Tegenpolen’’ in het kasteel. Bezoekers kunnen zelf op ontdekking gaan of deelnemen aan een rondleiding door ervaren gidsen. De avond wordt afgesloten met een drankje, zodat je kunt napraten en de indrukken van de avond kunt delen.

Tickets voor deze unieke avond zijn verkrijgbaar voor € 32,50 per persoon, inclusief drie drankjes, warme en koude hapjes, en een rondleiding door het indrukwekkende kasteel. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Praktische informatie
Datum: Zaterdag 9 november 2024, Tijd: 19:00 uur, Locatie: Slot Loevestein
Reserveer nu jouw ticket op www.slotloevestein.nl/agenda/een-avond-met-humberto-en-lammert/

 Bezoek www.slotloevestein.nl

Fotograaf: Loevstein Foto: Lammert Kamphuis en Humberto Tan
Fotograaf: Loevstein Foto: Lammert Kamphuis en Humberto Tan