Pep and Greg Politically Incorrect

Pep and Greg Politically Incorrect


-advertentiepositie-



Het illustere duo Pep Rosenfeld en Greg Shapiro is weer samen, voor een extra bijzondere én belangrijke ‘US Election show’. In Politically Incorrect worden standup comedy en improvisatie samengevoegd tot een onweerstaanbare mix. Het leek een sleepy competition te worden deze keer, maar door de komst van Kamala Harris is er weer heel veel nieuws om grappen over te maken.

Pep Rosenfeld (oprichter Boom Chicago, oud-schrijver Saturday Night Live) en Greg Shapiro (van de beroemde ‘Netherlands Second’ Trump-video) bundelen hun komische krachten om de laatste ontwikkelingen in de Amerikaanse én Nederlandse maatschappij te analyseren. Zal Amerika een president krijgen met een strafblad, of de eerste vrouw aan het roer? En wat kunnen we in Nederland eigenlijk verwachten in een post-Rutte tijdperk? In een wereld van fake news, complottheorieën, seksisme en klimaatverandering lijkt er maar weinig te lachen, maar met Pep & Greg kom je daar toch écht niet onderuit.

Pep and Greg Politically Incorrect is een splinternieuwe show bij Boom Chicago. Election themed, maar ook als je een Trump-allergie hebt of nog steeds niet weet hoe je Kamala uitspreekt, kun je er terecht. Het enige dat onmisbaar is, is een goed gevoel voor humor. De satirische show gaat in aanloop naar de verkiezingen op 13 oktober in première, met een try-out op 6 oktober, en is daarna te zien op 27 oktober, plus 3, 4 en 5 november. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via boomchicago.nl.

 Bezoek boomchicago.nl

Foto: Boom Chicago
Foto: Boom Chicago
Foto: Nathalie Hennis
Foto: Nathalie Hennis