StoryTrail Theaterwandeling Gouda

StoryTrail Theaterwandeling Gouda


-advertentiepositie-



StoryTrail Theaterwandeling Gouda

Verhalenverteller Erik de Beweerde neemt je mee in een adembenemend verhaal over de vergeten Ramp van Gouda. Ontdek een verborgen geschiedenis. Maar, wat is echt en wat is nep? Nou, de Goudsche zakkendragers, viswijven en de sluiswachter van de Zwarte Sluis doen daar graag een boekje over open.

Verteller Erik de Beweerde neemt je mee op een bijzondere StoryTrail stadswandeling door Gouda. Op speciaal verzoek van de Directrice van Stadsavonturen heeft Erik een tocht samengesteld die de geheime ziel van Gouda onthult.

Erik kreeg een oud boekje met een bibberig handschrift van de Directrice. Ze vroeg om een stadswandeling die de verborgen geschiedenis van Gouda blootlegt. Tijdens de wandeling beleef je middeleeuwse avonturen en ontmoet je kleurrijke figuren zoals kwaaie turfschippers en schurkachtige schouten. Ontdek de geheimen van Gouda en beleef de stad zoals nooit tevoren.

Ga mee en duik in het stadsverleden tijdens de StoryTrail stadswandeling.

Goed om te weten

De wandeling duurt 1,5 uur en is ongeveer 1,5 kilometer lang.
Kom je met een rolstoel? Laat het even weten. Je kunt dit tijdens je bestelling vermelden in het veldje . Het is voor ons dan handig om te weten of je wel een of twee traptreden kunt nemen. Waar nodig passen we de route aan.


Praktische informatie

Datum: 27 - okt 2024
Tijdstip: 14:00 15:30
Locatie: Markt 1 , 2801 JG Gouda
Kosten: Volwassenen 19, kids 12, kleuters gratis
Tickets: https://storytrail.nl/agend
Meer info: https://storytrail.nl/stads
Contact: info@storytrail.nl

 Bezoek storytrail.nl

Foto geüpload door gebruiker.
Foto geüpload door gebruiker.