Voorkom jij de moordaanslag op Prins Frederik

Voorkom jij de moordaanslag op Prins Frederik


-advertentiepositie-



Voorkom jij de moordaanslag op Prins Frederik

, wordt er gefluisterd. Echt? Of nep? Waarschuw Prins Frederik Hendrik voordat de Spaanse troepen hem vinden. Je hebt een uur om met jouw team deze belangrijke missie, gesitueerd in de Tachtigjarige Oorlog, te voltooien.

Slag om Grolle

In Escaperoom Groenlo speel je een uitdagend en zenuwslopend spel. Het moordcomplot is nep, maar gebaseerd op een echte historische gebeurtenis: de Slag om Grolle in 1627. Tijdens deze slag belegert Frederik Hendrik de vestingstad Grol die op dat moment al 20 jaar in bezit van de Spanjaarden is. De escape room bevindt zich in een gebouw dat een belangrijke rol speelde in het verzet tegen de Spanjaarden. Bijna vier eeuwen later waan je je weer terug in de 17e eeuw, waar je midden in het oprukkende oorlogsgeweld een belangrijke taak moet volbrengen.

Escaperoom Groenlo

Wat was een escape room ook alweer? Uit een escaperoom probeer je met een team binnen een bepaalde tijd te ontsnappen door puzzels en raadsels op te lossen. Escaperoom Groenlo ligt in het centrum van het gezellige vestingstadje Groenlo, hartje Achterhoek. Groenlo is een echte toeristenstad, midden tussen Doetinchem, Zutphen en Enschede. Escaperoom Groenlo is alleen geopend op reservering .

Praktische informatie

Datum: 29 sep - 31 okt 2024
Locatie: Beltrumsestraat 4, 7141AL Groenlo
Kosten: Vanaf 120,- voor een groep van 3 personen.
Tickets: https://escaperoomgroenlo.n
Meer info: https://escaperoomgroenlo.n
Contact: https://wa.me/31640219941

 Bezoek escaperoomgroenlo.nl

Foto geüpload door gebruiker.
Foto geüpload door gebruiker.