Chocoladefestival Hattem

Chocoladefestival Hattem


-advertentiepositie-



Chocoladefestival Hattem
Zaterdag 26 oktober 11.00 - 17.00 uur

Chocoholics en zoetekauwen kunnen hun hart ophalen in Hattem. Op zaterdag 26 oktober tovert Bonbon Atelier A3 en Visit Hattem het al oude stadscentrum van Hattem om tot een waar chocoladeparadijs. De beste chocolademakers presenteren de laatste trends op chocoladegebied en geven spectaculaire demonstraties. Een groots evenement rond de tongstrelende lekkernij en volop genieten van een wereld aan heerlijkheden, kunst en demonstraties.

Chocoladelekkernijen

Chocoladefestival Hattem is proeven, beleven en volop genieten van chocolade in alle denkbare variaties. Ontmoet chocolatiers, ontdek boeken over chocolade en smul van oliebollen, donuts of churros met chocolade, engelse fudge, chocoladelollies en prijswinnende bonbons. Witte, pure, melk en ruby chocolade, gevulde chocolade, chocolade met noten of chocolade met een smaakje: het is er allemaal te vinden.

Heel Holland Bakt Plein

Bakkers klaar? Bakken maar! Liefhebbers van het programma "Heel Holland Bakt" kennen dit startsein van programma maar al te goed. Dit jaar is er een speciaal "Heel Holland Bakt plein" waar oud deelnemers uit verschillende jaargangen aan deelnemen en hun specialiteiten aan bezoekers demonstreren, laten proeven en verkopen. Inmiddels hebben zich al 15 oud deelnemers aangemeld.

Kinderactiviteiten

Aan de kinderen wordt ook volop gedacht. Ze kunnen chocolademuffins versieren en chocoladelollies maken. In de Dijkpoort kun je schilderen met chocolade. De rijen kinderen bij kapsalon Whair zullen er ook dit jaar weer ongetwijfeld zijn; dankzij de creaties van deze haarkunstenaars lopen weer vele kinderen met prachtige haarcreaties door Hattem. Met pure, bruine of witte chocolade, sprinkles en marshmallows worden de mooiste ingevlochten of stoere kapsels gemaakt.

Chocolade spektakel

Je kijkt je ogen uit bij de vele demonstraties en prachtige showstukken. Ook is er volop te proeven en te koop bij de beste chocolatiers. Of doe mee aan workshops met chocolade in de hoofdrol. Kunstenaars schilderen met chocolade of hakken uit het bruine goud de mooiste beeldhouwwerken. Je kijkt je ogen uit bij de prachtige showstukken.
Kom in Hattem genieten van een dag vol chocoladeplezier! Zie www.chocoladefestival.nl voor meer informatie.

 Bezoek www.visithattem.nl

Foto:Visit Hattem
Foto:Visit Hattem
Foto Visit Hattem
Foto Visit Hattem