StoryTrail Theaterwandeling Breda

StoryTrail Theaterwandeling Breda


-advertentiepositie-



Turfstekers, torenwachters, woeste soldaten en dappere burgers: je kunt ze allemaal tegenkomen tijdens de StoryTrail Theaterwandeling door Breda. Op zondagmiddag 8 december gidst verhalenverteller Erik de Beweerde je door de bewogen stadsgeschiedenis.

Hou je maar vast! Erik neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Dwalend door Breda ontdek je de rijkdom van de oude stad. Je wandelt over de deftige Catharinastraat, waar alles goud is wat er blinkt. Maar je komt ook oog in oog te staan met de gevreesde veldheer Houtepen. Je ziet hoe hij de stad in 1581 onder de voet loopt met zijn Spaanse troepen. En je verzint een fantastische list om de Spanjolen de stad weer uit te krijgen.

Op elke straathoek ligt er wel een spannend verhaal op je te wachten: over opstand en oorlog, verraad en liefde. Hè ja, gelukkig: óók liefde! Want in de geschiedenis van Breda vind je heel veel bonje en narigheid, maar vooral ook heel veel moois!

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 8 december 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 Bezoek storytrail.nl

De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis. Foto: StoryTrail.nl / Rachel de Liefde
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis. Foto: StoryTrail.nl / Rachel de Liefde