Herfstproeverij




Herfstproeverij

Naast de wijn van de maand hebben we geweldig wit en rood, om de herfst te omarmen en je alvast te laten inspireren voor de feestdagen.

Wij laten je ook graag onze olijfolie en balsamico's proeven.

Wijn van de maand OKTOBER

"Syrah" Organicus - Musita: Met de hand geoogst in het N-westen van Sicilie. Afkomstig van de biologische wijngaarden van Musita op de heuvels rond Salemi. Rijp rood kersenfruit met mediterrane kruiden op de achtergrond. Deze droge Syrah heeft zachte tannines die bijdragen aan een zachte afdronk. Musita Syrah gaat uitstekend samen met het eten van gegrild vlees, vleessauzen en oudere kaas.

Over het Fort bij de Liebrug
Fort bij de Liebrug ligt aan de spoorlijn Haarlem-Amsterdam, de oudste spoorverbinding van ons land. Het fort biedt onderdak aan een zadelmaker en twee wijnimporteurs. Het Wijn & Proeflokaal van Casa Fortezza is iedere vrijdag en zaterdagmiddag open voor de bezoekers. Je maakt kennis met bijzondere Italiaanse wijnen, olijfolie en aceto balsamico. Ook is het mogelijk om met een besloten gezelschap een wijn-, olijfolie of balsamico proeverij te organiseren. Na een wandel of fietstocht rust je even uit met een borrelplankje met delicatessen van het seizoen.

Locatie
Fort aan de Liebrug
Liedeweg 9
2065 AH Haarlemmerliede

 Bezoek www.casafortezza.nl

Foto geüpload door gebruiker import Waterlinie Evenement
Foto geüpload door gebruiker import Waterlinie Evenement