Halloween op Pampus




In de herfstvakantie van 15 t/m 30 oktober is het Halloween op Pampus! Met twee weken lang griezel-rondleidingen, een net iets spannender fort dan anders en Halloween-knutselen. Maar ook voor wie minder met Halloween heeft, is er genoeg te beleven!
Op vrijdagavond 28 en zaterdagavond 29 oktober is het Fear Fort Pampus! Onverklaarbare verschijnselen en entiteiten nemen bezit van het fort. Speelt hier de nooit bevestigde geschiedenis van de eind 19de eeuw verdwenen bouwers van Fort Pampus een rol? Voor de echt stalen zenuwen....
Voor kinderen tot ca 12 jaar (en voor volwassenen die dat al ng genoeg vinden) is er deze avonden ook van alles te beleven in andere delen van het fort. Afvaarten op deze avonden gaan vanaf Almere Muiderzand, Muiden en Amsterdam IJburg.
Geen Halloween-fan? Geniet dan van de gratis rondleidingen door het fort, de Pampus Xperience en de openlucht foto-expositie over de Stelling van Amsterdam (20 jaar UNESCO Werelderfgoed!). Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober zijn de telegrafisten weer op het eiland, met hun complete zenduitrusting en spoedcursus morse-coderen. Ook de vogelaars die alles weten van de watervogels op en rond Pampus komen extra vaak: op woensdag 19 oktober, vrijdag 21 oktober, woensdag 26 oktober en vrijdag 28 oktober kun je van dichtbij zien wat hun werk inhoudt en mooie verhalen horen over de avonturen van de vogels die zij tegenkomen.
Kaarten voor de herfstvakantie en voor Fear Fort Pampus zijn te koop via de ticketshop op https://www.pampus.nl/

 Bezoek www.pampus.nl

Foto geüpload door gebruiker import Waterlinie Evenement
Foto geüpload door gebruiker import Waterlinie Evenement