Lezing over HRMS Karel Doorman

Lezing over HRMS Karel Doorman


-advertentiepositie-



Lezing over HRMS Karel Doorman

Hans Seitzinger vertelt op 19 oktober om 13:00 uur over zijn tijd op de HRMS Karel Doorman en daarnaast ook over de geschieden van de Karel Doorman. Het verschil tussen vliegdekschepen en vliegkampschepen wordt uitgelegd en de begrippen "CAM-schip" en "MAC-schip". Zijn verhaal is doorspekt van persoonlijke anekdotes en historische beelden. Zo vertelt hij over een bin crash op het dek en van hoog bezoek op 5 december en nog veel meer. Kortom, het is een persoonlijk verhaal. Natuurlijk wordt ook stilgestaan bij de verschillende vliegtuigen die op het schip dienstdeden.

Openingstijden
De toegang tot het CRASH museum bedraagt gedurende de renovatie van het fortgebouw 5,00 voor volwassenen en kinderen van 13 jaar en ouder, 2,50 voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.Kinderen jonger dan 7 jaar, donateurs en veteranen hebben gratis toegang.

Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum 45 is gevestigd in het fort bij Aalsmeer, Aalsmeerderdijk 460, 1436 BM te Aalsmeerderbrug bij Rijsenhout. Het museum is geopend op zaterdag en iedere 2e zondag van de maand van 10:30 tot 16:30 uur.

 Bezoek www.crash40-45.nl

Foto geüpload door gebruiker import Waterlinie Evenement
Foto geüpload door gebruiker import Waterlinie Evenement