Westfield Days 2024

Westfield Days 2024


-advertentiepositie-



Van 18 t/m 20 oktober staan de Westfield Days op het programma in Westfield Mall of the Netherlands; het lifestyle event van het jaar. Verwacht more extra en less ordinary want naast shoppen word je geïnspireerd door de laatste trends en de leukste activaties op het gebied van fashion, beauty & lifestyle. Zo maak jij dit weekend kans om de allereerste live Masterclass bij te wonen door Anna Nooshin en Yeliz Çiçek van Female Initiative Business Academy. Of doe je mee aan de Content Creator Casting en misschien word jij wel ontdekt!

FI Business Academy LIVE – Jouw kans om te leren van Anna Nooshin & Yeliz Çiçek
Dit jaar brengt FI Business Academy, opgericht door Anna Nooshin en Yeliz Çiçek, iets bijzonders naar de Westfield Days. Voor het eerst delen zij hun kennis en expertise live, en jij kunt erbij zijn! Deze twee power vrouwen lanceren hun meest gewilde masterclass over personal branding, speciaal voor iedereen die zichzelf als merk wil neerzetten en een onmisbare online aanwezigheid wil creëren.

Droom je ervan om van je online presence een business te maken? Anna en Yeliz leren je de geheimen van hun succes. Tijdens deze exclusieve sessie, begeleid door Ashlee Janelle, krijg je tips die je nergens anders zult vinden. Dit is dé kans om de stap naar het volgende niveau te maken met jouw carrière, business of personal brand. Maar wees snel, want inschrijven is verplicht en vol = vol! Ga hiervoor naar (url invoegen).

Word ontdekt: De Content Creator Casting die je carrière kan veranderen
Denk je dat jij de volgende grote naam bent in de wereld van content creatie? Laat jezelf zien tijdens de Content Creator Casting, waar Anna Nooshin, Yeliz Çiçek en Ashley Janelle op zoek gaan naar de meest creatieve talenten van Nederland. Om mee te doen, meld je je bij de informatiebalie van de Mall en bereid je een elevator pitch van één minuut voor waarin jij Anna, Yeliz en Ashley overtuigt dat jij dé nieuwe content creator bent. Vergeet niet je Instagram-feed op je iPhone paraat te hebben! De winnaar krijgt niet alleen de erkenning, maar ook ongelooflijke prijzen zoals een personal branding sessie met Yeliz, toegang tot de online FI Business Academy Masterclass van Vivian Hoorn over content creatie en een strategische sessie met het bekende Scala Management. Dit is je kans om jouw droom als content creator te realiseren!

Meld je hier aan voor de Masterclass op zaterdag 19 oktober om 13 uur in Westfield Mall of the Netherlands
De Content Creators Casting is op zaterdag 19 oktober om 15 uur, inschrijven is niet nodig, maar ben er snel bij want om 17 uur wordt de winnaar bekend gemaakt.

Maar dat is niet alles! Tijdens Westfield Days valt er nog veel meer te beleven. Op vrijdag 18 oktober en zondag 20 oktober kun je jezelf helemaal onderdompelen in stijl en beauty bij het Lifestyle and Beauty Lab in The Box op de Central Plaza, waar ook de casting en masterclass plaatsvinden. Van 11:00 – 13:00 uur, 14:00 – 16:00 uur en 17:00 – 18:00 uur staan onze experts klaar om jou een totale stijlboost te geven. Heb je altijd al willen weten wat jouw perfecte look is? Bij Westfield’s Lifestyle and Beauty Lab krijg je persoonlijk stijladvies van onze haar-, make-up-, nagel- en mode-experts. Zij creëren een unieke Style ID voor jou, zodat je altijd on-trend bent en moeiteloos jouw eigen stijl uitstraalt. En met een snelle touch-up van je look, sta je binnen no-time zelfverzekerd en stralend weer buiten!

Daarnaast is er buiten The Box ook van alles te beleven! Kom langs bij het W-café voor een heerlijke koffie of thee en bezoek de W-store, waar je jouw geluk kunt beproeven bij de grijpmachine of snackmuur en te gekke prijzen kunt winnen. Voor de gamers onder ons is er een Mario Kart, waar je het tegen je vrienden kunt opnemen. Wil je een tastbare herinnering meenemen van Westfield Days? Bezoek dan de photobooth voor een spontaan fotomoment.

Westfield Days 2024 belooft een ervaring te worden die je nergens anders vindt. Zien we jou daar?

 Bezoek www.westfield.com

Westfield Days 2024
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.