Sprookje Rapunzel in de Wiese in Schalkwijk

Sprookje Rapunzel in de Wiese in Schalkwijk


-advertentiepositie-



Zondag 13 oktober a.s. om 14.30 uur speelt Het Kleine Theater de jeugdvoorstelling Rapunzel in de Wiese in Schalkwijk voor iedereen vanaf 3 jaar. Een ontroerend verhaal over liefhebben en loslaten.

Rapunzel is een mooi maar eenzaam meisje. Ze zit haar hele leven lang opgesloten in een toren. Ze heeft nog nooit een mens gezien, behalve Petemoei, die haar heeft opgesloten maar met veel liefde voor haar zorgt. Op een dag echter ontdekt Rapunzel, dat er een deurtje in haar toren zit… Ze kan eruit! Ze verzamelt al haar moed en gaat de grote onbekende wereld in. Met alle gevolgen van dien.

MET EEN TWIST

De voorstelling Rapunzel wordt gespeeld door Vimala en Anke, allebei actrice. Samen vormen zij de theatergroep Het Kleine Theater, en maken ze al ruim 10 jaar theater voor jong en oud. Op de meest ambachtelijke manier, zonder veel gedoe, met mooie muziek en humor. In 2023 was de voorstelling Hans en Grietje in de Wiese te zien. Daarin las Grietje stiekem in het boek over de heks en besloot de volgende dag niet mee te gaan naar het bos. Hans snapte er niks meer van! Ook aan de voorstelling Rapunzel is een geheel eigen draai gegeven. Zodat het niet eng is voor de kleinste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste.


VOOR ELK WAT WILS

Sociaal Cultureel Centrum de Wiese haalt zo’n zeven keer per jaar cabaret en muziektheater in huis. Jong en oud kunnen regelmatig genieten van een avond of middag vermaak of verwondering. Rapunzel is de eerste jeugdvoorstelling van dit seizoen, maar de voorstellingen die volgen zijn ook al bekend en staan op dewieseschalkwijk.nl.
De voorstelling Rapunzel vindt plaats op zondag 13 oktober a.s. om 14.30 uur en is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar. De zaal gaat open om 14.00 uur en iets lekkers vooraf is bij de prijs inbegrepen. Kaartjes kosten €10 p.p. en zijn verkrijgbaar via de website van de Wiese: dewieseschalkwijk.nl

 Bezoek dewieseschalkwijk.nl

Foto credits: Het Kleine Theater
Foto credits: Het Kleine Theater