Let’s Mingle & Dance - Singles Only




Let’s Mingle & Dance – party for SINGLES only
Kom Dansen en Sjansen in The Spot in Bussum op 9 november 2024
Ons te gekke singlesfeest Let’s Mingle & Dance komt terug dit najaar! En wel op zaterdagavond 9 november 2024, in een sfeervolle feestlocatie bóven Utrecht. 🕺🏼🪩

Avondje ouderwets uitgaan voor singles
Nog meer singles, nóg gezelliger en natuurlijk zal de Flirt Wall er ook weer zijn. Dit is dé stap avond voor iedereen die houdt van een gezellig avondje uit (van 20:00 – 01:00 uur), misschien wel een dansje wil doen of wil flirten… Het kan allemaal.

Dansen en sjansen
Tijdens de Let’s Mingle & Dance feestjes gaan de voetjes van de vloer! Er wordt lekker gedanst en gesjanst. Maar toekijken met een drankje aan de bar kan natuurlijk ook 😉 Heb jij een leuk iemand gezien, maar durf je er niet direct op af te stappen? Post je flirt op de digitale Flirt Wall! Zit je niet op flirts te wachten en wil je gewoon lekker dansen en nieuwe mensen ontmoeten, dan kan dat natuurlijk ook!

Kom gerust alleen!
Het team van Mingle the Single loopt ook gezellig rond deze avond. Wees niet bang om alleen te komen, des te makkelijker ontmoet je nieuwe mensen. Dit zien we ook gebeuren op onze maandelijkse singlesborrels. Binnen no-time staat iedereen met elkaar te praten. Het kan misschien een drempel zijn de eerste keer, maar als je het eenmaal een keer hebt gedaan is de volgende keer veel makkelijker 😉 Groot voordeel, je kunt zelf bepalen hoe lang je blijft en hebt makkelijker een praatje. Kom in iedergeval niet te laat binnen, maar lekker op tijd.

Aanmelden? Ticket kopen?
Leuk, wees er snel bij! Iedere single vanaf 25 jaar is welkom, hetero én non-hetero. Al zijn de meesten wel hetero. TIP: In onze online singles community kun je zien wie van de andere leden óók gaan en eventueel carpoolafspraken maken. Momenteel zijn er al meer dan 1400 single leden die leuke activiteiten met elkaar plannen of contact hebben.

Hoe laat en voor wie?
Het feestje begint om 20:00 uur en duurt tot 01:00 uur 🙂 Of je nu de sterren van de hemel danst, of liever een drankje aan de bar drinkt, als je van gezelligheid en uitgaan houdt is dit feestje voor jou. Je moet natuurlijk wel single en 25+ zijn 🙂 Meer info en tickets op minglethesingle.nl

 Bezoek www.minglethesingle.nl

Foto: Roos van Dalen
Foto: Roos van Dalen