Sprookjesfestival Arnhem




Geniet tijdens het Sprookjesfestival van voorstellingen, workshops, speurtochten, laat je verrassen tijdens de officiële opening en kom naar een van de vele sprookjesachtige activiteiten in Arnhem en omgeving! Met meer dan 75 activiteiten verspreid over meer dan 25 locaties is er flink wat te beleven dit Sprookjesfestival.

Het Sprookjesfestival start met de officiële opening op een historische plek in Arnhem. Trek je mooiste sprookjeskostuum aan en kom ook spelen, dansen, ontdekken, kijken en luisteren en meedoen! In een rustige hoek van het Spijkerkwartier ligt Vrijstaat Thialf. Een plek die veel Arnhemmers niet onbekend is en waar ze misschien zelfs als kind ooit gezwommen of gespeeld hebben. Deze speeltuin verandert tijdens de officële opening in een sprookjesachtige plek waar van alles te zien, doen, horen en beleven is.

Tijdens de opening is er van alles te beleven bij Thialf. Je kunt de SprookjesClub in het echt ontmoeten. Er zijn sprookjesachtige spelletjes en speurtochten. Vraag een ballon aan de ballonnenman. Of laat je schminken.

 Bezoek www.sprookjesfestival.nl

Foto: MediaDrop iov. Sprookjesfestival
Foto: MediaDrop iov. Sprookjesfestival