SpongeBob Special in WONDR




Nickelodeon en WONDR Experience Amsterdam kondigen de lancering van hun nieuwste avontuur aan: de SpongeBob Special, ter ere van het 25-jarig jubileum van de geliefde Nickelodeon-serie. Vanaf 17 oktober kunnen bezoekers in de kleurrijke wereld van Bikinibroek duiken en samen met SpongeBob en zijn vrienden een onvergetelijke onderwaterreis maken.

Nickelodeon viert dit jaar het 25-jarig jubileum van een van de meest populaire animatieseries aller tijden met een reeks wereldwijde evenementen. De SpongeBob Special bij WONDR Experience Amsterdam is daar onderdeel van. Van 17 oktober tot en met 14 februari 2025 kunnen bezoekers zich onderdompelen in een interactieve onderwaterwereld waar fantasie het overneemt van de realiteit.

Tijdens de Spongebob Special gaan bezoekers op reis naar Bikinibroek waar ze op de foto kunnen met de geliefde personages uit de serie. Daarnaast kunnen ze een bezoek brengen aan de Krokante Krab, kennis maken met Gerrit en SpongeBob in het beroemde ananashuis en deelnemen aan tal van andere activiteiten. Bijvoorbeeld het ontrafelen van het geheime recept van de Krabburger, een rijbewijs halen bij de rijschool van Mevrouw Puff of meedoen aan een wedstrijd kwallenvissen. Maak kennis met SpongeBob en zijn vrienden en pak de kans om SpongeBob-souvenirs en exclusieve merchandise te kopen.

Het evenement is geschikt voor bezoekers van alle leeftijden, met speciale Kids Time-sessies met gereduceerde prijzen voor gezinnen met kinderen van 10 jaar en jonger.

 Bezoek wondrexperience.com

Foto: WONDR Experience
Foto: WONDR Experience
Foto: WONDR Experience
Foto: WONDR Experience
Foto: WONDR Experience
Foto: WONDR Experience