Meet&Greet Jelmer WIjma in Museum Slager den Bosch

Op zondag 27 oktober is er een unieke kans voor kunstliefhebbers om Jelmer Wijma zelf te ontmoeten tijdens een Meet & Greet. Hij deelt zijn verhalen over de inspiratie achter zijn werk, zijn artistieke ontwikkeling en wat hem drijft als kunstenaar.

De werken van Wijma zijn een weerspiegeling van alledaagse onderwerpen zoals bloemen, interieurs en straattaferelen. Hij weet gewone objecten tot leven te brengen met zijn superrealistische stijl, die bij nader inzien vol verborgen details en lagen blijkt te zitten. Het lijkt alsof hij ons uitnodigt om goed te kijken naar dingen die we vaak als vanzelfsprekend beschouwen. Van weerspiegelingen in een vaas tot insecten op bloemen, zijn werk nodigt uit tot ontdekking en reflectie op vergankelijkheid en schoonheid in het alledaagse.

Jelmer Wijma, opgegroeid in Velp en tegenwoordig woonachtig in Vught, heeft eerder geƫxposeerd in Museum Slager, maar deze tentoonstelling toont veel nieuw werk, waaronder gedetailleerde tekeningen van insecten en vlinders die nog nooit eerder zijn getoond. Zijn achtergrond in onderwijs en zijn passie voor tekenen zijn terug te zien in zijn verfijnde en natuurlijke uitdrukkingen. Een bezoek aan deze expositie belooft een inspirerende ervaring te worden, waarbij de schoonheid van het gewone wordt gevierd en vernieuwd.

 Bezoek museumslager.com

Meet&Greet Jelmer WIjma in Museum Slager den Bosch
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.