Chocoladefestival Hattem

Het chocoladefestival in Hattem wordt elke twee jaar georganiseerd. Een festival, waar echte chocoholics uit heel Nederland de laatste trends demonstreren, met chocola gebeeldhouwd, geschilderd en haren geverfd worden.

Chocoladefestival Hattem is proeven, beleven en volop genieten van chocolade in alle denkbare variaties. Ontmoet chocolatiers, ontdek boeken over chocolade, proef frisdrank gemaakt van het sap van de cacaoboon en smul van oliebollen, donuts of churros met chocolade, engelse fudge, chocoladelollies en prijswinnende bonbons. Witte, pure, melk en ruby chocola, gevulde chocola, chocola met noten of chocola met een smaakje: het is allemaal te vinden op zaterdag 26 oktober in Hattem!

"Bakkers klaar? Bakken maar!" Liefhebbers van het programma Heel Holland Bakt kennen dit startsein van programma maar al te goed. Dit jaar is er een speciaal Heel Holland Bakt-plein, waar oud-deelnemers uit verschillende seizoenen van HHB aanwezig zullen zijn.

En aan de kinderen wordt ook gedacht. Zo kun je in de Dijkpoort schilderen met chocolade en genieten van het mooie uitzicht over de stad. Ook is er een bungee trampoline en draaimolen. Daarnaast zullen de rijen kinderen bij kapsalon Whair er ook dit jaar ongetwijfeld weer zijn. Dankzij de creaties van deze haarkunstenaars lopen straks een heleboel kinderen met prachtige creaties door Hattem. Met pure, bruine of witte chocola, sprinkles en marshmallows worden de mooiste ingevlochten of stoere kapsels gemaakt.

 Bezoek www.visithattem.nl

Foto: Visit Hattem
Foto: Visit Hattem
Foto: Visit Hattem
Foto: Visit Hattem