Smaakvol Pampus vanaf 1 april weer open!
vanaf 1 april
Een nieuw seizoen, een nieuw thema op Pampus:
- Vanaf april kun je weer naar Pampus toe. Kom proeven en ervaren hoe dit zelfvoorzienende eiland in de fascinerende wereld van (eiland)voedsel duikt. Stond voorgaande jaren alles in het teken van en , is dit jaar het jaarthema!
- Proviand is op dit unieke forteiland nooit vanzelfsprekend geweest. Van ingeblikte noodrantsoenen tot verse oogst uit eigen tuin de geschiedenis van eten op Pampus is er een van slimme oplossingen, overleven n lokaal genieten .
- In 2025 neemt Pampus je mee op een smaakvolle reis : ontdek hoe soldaten op Pampus aten, hoe fortwachters zelfvoorzienend leefden en hoe er nu op het eiland wordt gewerkt aan een duurzaam voedselsysteem. Kom proeven, ervaren en genieten!
Ontdek meteen het nieuwe , een knisperfris diner dat alleen in april en mei te reserveren is!