Stap binnen in de monumentale boerderij uit 1599, die tot 1735 dienst heeft gedaan als herberg. Restaurant Vroeg ligt in de landelijke omgeving van Bunnik bij Utrecht en middenin in het gebied met twee erkende UNESCO werelderfgoederen de Hollandse Waterlinies en de Romeinse Limes. Geniet van mooie gerechten, gemaakt van verse streekproducten.
PAASBRUNCH
Op Eerste en Tweede Paasdag ben je van harte welkom vanaf 10:30 uur (tot uiterlijk 13:00 uur) voor de paasbrunch. Wij serveren aan tafel diverse broodsoorten uit eigen bakkerij, diverse kaas en vleeswaren, zalm en verse fruitsalade. Daarnaast zullen we enkele keren langs komen met diverse kleine gerechtjes en een heerlijk dessert.
PAAS HIGH TEA
Op beide Paasdagen serveren we vanaf 14:30 uur (tot uiterlijk 17:30 uur) een extra luxe paashigh tea op z'n Vroegs. Geniet van zoete en hartige lekkernijen, zelfgemaakte broden en andere verrassingen uit onze eigen keuken en bakkerij.
PAASDINER
Kom in de avond sfeervol dineren en genieten van ons driegangen Paasmenu. MEt Pasen kun je ook a la carte dineren.
Vier Pasen bij restaurant Vroeg

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.