** TRADITIE ontmoet INNOVATIE. **
Met zijn vernieuwende bakconcepten NEW WAYS IN FOOD presenteert bakker Ard nu de PEEL PIZZA.
De bodem is van 100% Boekweit, dus glutenvrij.
Dit "Peel Power Food" wordt door steeds meer voedingsdeskundigen aangeraden als graanvervanger voor mensen met een gluten intolerantie.
Bakkerij Gerards organiseert iedere woensdag-, zaterdagmorgen en -middag en op zondagmorgen, maar ook op de andere dagen, mits er genoeg aanmeldingen zijn, een workshop PEEL PIZZA bakken, al vanaf 10 personen (Ook andere dagen kunnen na overleg ’s middags of ’s avonds).
Deze workshop PEEL PIZZA bakken is ook mogelijk (op afspraak) op meerdere locaties in de Peel.
Onder begeleiding van bakker Ard maakt u zelf uw PEEL PIZZA. U heeft een uitgebreide keuze aan lekker beleg om de pizza te vullen. Tijdens de workshop krijgt u koffie, thee of fris en wat lekkers en natuurlijk kunt u uw zelfgemaakte PEEL PIZZA ter plekke opeten. Daardoor is de prijs van uw lunch of diner bij deze workshop inbegrepen. Dat maakt deze activiteit extra aantrekkelijk.
Groepen kleiner dan 10 personen kunnen zich ook aanmelden. Deze worden (indien gewenst) ingedeeld bij een andere kleine groep.
De workshop kunt u uitbreiden tot "beleef arrangement Boekweit" in de Peel:
Na de workshop rijdt u naar het kleine natuurgebied De Paardekop (bij Ysselsteyn) met uitkijktoren.
Hier wordt het verbouwen van boekweit volgens de "Boekweit brandcultuur" in de vroegere Peel uitgelegd. Van het armengraan voor de Turfstekers naar het Superfood Boekweit.
Ook beklimmen we hier de uitkijktoren voor een fantastisch Peel Panorama.
Daarnaast is er ook tijd voor boeiende volksverhalen uit de Peel die ontstonden Aan de Paardekop.
Meer info over Peelverhalen Aan de Paardekop: De Landschapsverteller 06 41166585.
De bakkerij hanteert een groot assortiment dagverse producten: Limburgse vlaaien, taarten, klein gebak, natuurdesem brood, Low Carb broodproducten, stokbrood, hartige broodjes en belegde broodjes.
Zorgbakker Ard biedt personen, die vanwege een beperking niet of moeilijk kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt, een interessante en waardevolle dagbesteding in de bakkerij. De ervaring leert, dat deze personen helemaal opbloeien door hun werkzaamheden in de bakkerij en in het bakkersvak.
Activiteiten
€ 32,00 p.p. Workshop PEEL PIZZA bakken
€ 32,00 p.p. Workshop Limburgse Vlaai bakken
€ Biologisch broodbakken op desembasis/bij voldoende aanmelding.
€ 39,00 p.p. PEEL PIZZA bakken en PEELwandeling met onze Landschapsverteller (dag arrangement)
€ 60,00 p.p. Low Carb demonstratie en Bakadvies met daarbij een complete Low Carb
Box om te starten. Vanaf 6 personen.
Faciliteiten:
Gratis wifi
Faciliteiten voor rolstoelgebruikers:
mindervalidenparkeerplaats en rolstoeltoegankelijk
Workshop Peel Pizza bakken met boekweit leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, workshop, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .