Fietsverhuur Westerwolde

Fietsverhuur Westerwolde


-advertentiepositie-



Fiets huren in Vlagtwedde, Bourtange. Sellingen, Westerwolde! Draai de fietspedalen in het rond en laat je verrassen door de prachtige natuur van Westerwolde in de provincie Groningen! Bij Fietsverhuur Westerwolde kan je terecht voor het huren van moderne, elektrische (tour) fietsen. Alle fietsen zijn voorzien van lage instap, hierdoor zijn de elektrische fietsen voor alle generaties toegankelijk.

De elektrische fietsen zijn voorzien van een sterke middenmotor en extra zware accu voor lang en duurzaam fietsplezier in het geweldige Westerwolde. Kinderzitje erbij? Ook dat kan bij Fietsverhuur Westerwolde!
Wil je graag één van onze eigen routes mee die jou de mooiste plekjes laat zien? Maak gebruik van de routes van Fietsverhuur Westerwolde!

Fiets moeiteloos naar de mooiste plekjes in Westerwolde als Sellingen, Vesting Bourtange, Museum Klooster in Ter Apel, Vlagtwedde, Smeerling en vele andere highlights in Westerwolde!

Verblijf je op Landgoed Bourtange, Parc Emslandermeer, Villapark Weddermeer, Camping Wedderbergen, in een B&B, op een camping of elders?
We helpen jou graag op weg in het mooiste stukje Groningen.

Wij wensen jou veel fietsplezier toe!

Verschillende maten beschikbaar
Haal- brengservice
Inclusief gratis fietstassen
Te huur voor een dag, weekend of langer!

Fietsverhuur Westerwolde in Vlagtwedde leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor senioren en ouderen.

 Bezoek www.stalwesterwolde.nl

Fotograaf Gerben
Fotograaf Gerben