door

Japanse topkok kookt voor KLM

Maaltijden Akira Oshima op vluchten naar Japan

archief oud artikel 11 januari 2008 Op vluchten naar Japan serveert de KLM voortaan ook Japanse gerechten. De gerenommeerde Japanse topkok Akira Oshima kookt sinds deze week maaltijden voor passagiers die naar het Aziatische land vliegen.

KLM-passagiers kunnen sinds woensdag kiezen of ze  tijdens hun vlucht naar het Aziatische land een westerse of een Japanse maaltijd eten. Onder leiding van topchef Akira Oshima, chefkok bij Hotel Okura Amsterdam, worden de recepten van de menu's samengesteld.

Trots

"We zijn er trots op de nieuwe Japanse maaltijden aan boord te kunnen aanbieden in samenwerking met het gerenommeerde Hotel Okura Amsterdam", zegt Bart Vos van KLM Inflight Services. Marcel van Aelst van het Amsterdamse hotel zegt het een eer te vinden dat KLM-passagiers van de Japanse maaltijden kunnen genieten. "Onze topchef Akira Oshima staat borg voor absolute topkwaliteit als het om Japanse culinaire prestaties gaat."

Osaka

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij vliegt dagelijks tussen Amsterdam en Tokio en tussen Amsterdam en Osaka.

Nieuws - Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 11 januari 2008 - 1595