Amsterdams Historisch Museum in de boeken

Museum werkt samen met Atheneum Boekhandel

Amsterdams Historisch Museum Nieuws door

archief oud artikel 22 januari 2008 Amsterdam, Noord-Holland Het Amsterdams Historisch Museum gaat samenwerken met Atheneum Boekhandel. Vanaf volgende maand zijn boeken uit de boekhandel in de schappen van het museum te vinden.

De winkel in het Amsterdams Historisch Museum zal vanaf februari door Atheneum Boekhandel worden gerund. In het assortiment van de museumwinkel staan vanaf dat moment (nog) meer boeken over de hoofdstedelijke (kunst)geschiedenis. Op de nieuwe locatie van de Amsterdamse boekhandel zijn vanaf dan ook culturele reisgidsen, dissertaties over Amsterdam, reportageboeken, monografieën, restaurantgidsen, biografieën en tentoonstellingscatalogi te koop.

Partner

Athenaeum-directeur Maarten Asscher noemt het Amsterdams Historisch Museum een interessante partner om mee samen te werken. "De meer dan 200.000 bezoekers per jaar, vormen een kansrijke doelgroep. Bovendien biedt deze museumwinkel ons de mogelijkheid ons specialisme op het terrein van het historische boek verder uit te breiden."

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 22 januari 2008 - 1002